Craiova este alaturi de victimele de la Colectiv la un an de la tragedie

1
515
#CoruptiaUcide #Colectiv
#CoruptiaUcide #Colectiv

A lasat în urma 64 de morti, sute de raniti şi o ţară înmărmurită. De atunci a trecut un an. Mii de minute de întrebări fără răspuns şi luni de chin şi suferinţă. După un an, lupta pentru o viaţă normală se dă, în continuare, între Bucureşti şi spitalele din Bruxelles. O bătălie care e departe de a fi încheiată. Pe toţi îi leagă ceva, iar acel ceva nu e suferinţa din Colectiv. Cel mai important lucru e să nu uităm ce a fost acolo, e mesajul pe care azi îl transmit supravieţuitorii din Colectiv.
Craiova este alaturi de celelalte orase care duminica vor sa aduca un omagiu victimelor din Colectiv la un an de la tragedie .
Astfel ca va invitam si pe voi sa luati parte la acest eveniment care sa facut pe Facebook si va avea loc Duminica la 18:00 in Piata Mihai Viteazul !
Se implineste un an negru de cand 64 de tineri, frumosi si cu vise mari, au plecat dintre noi. Au lasat in urma lor revolta, o durere sfasietoare si intrebari deocamdata fara niciun raspuns. Familiile si prietenii ii plang de atunci neincetat.
Duminica se vor depune flori si se vor aprinde lumanari. Ramona Saseanu cea care a organizat acest eveniment spune :
“In aceasta Duminica, vom fi apolitici. Vom fi oameni. Vom fi români. Vom fi uniti, si ne vom respecta unii pe altii, indiferent de simpatiile noastre personale – pentru ca la final, toti ne dorim acelasi lucru – sa traim demn, curat, civilizat si in prosperitate, si ca NICIODATA sa nu se mai repete acel fatidic moment de acum un an.
Politica si alegerile conducatorilor – se fac la urna de vot, in deplin spirit civic, iar pe 11 Decembrie vom avea exact aceasta posibilitate.”
Asadar facem apel la toti craiovenii sa vina alaturi de noi Duminica incepand cu orele 18:00 !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa-i aiba in paza pe tinerii plecati mult prea devereme in chinuri dintre noi. Eu ca parinte am simtit ca pica cerul pe msne, ca ma sfasie mii de gheare pe creer. Am plans alaturi de tinerii adunati spontan in piata, desi par de cand ma stiu un dur. Voi fi acolo si-as intreba Public guivernul Ciolos, au facut ceva pentru a gasi raspunsurile si a despagubi victimele? Atat as vrea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.