Craiova este in finala competitiei pentru titlul de Capitala a Tineretului 2020 – 2021 #UPtoYOUth

0
119

Programul Capitala Tineretului din Romania anunta finalizarea procesului de evaluare a candidaturilor inscrise in prima runda a editiei 2020-2021. Orasele care merg mai departe in finala competitiei pentru titlul de Capitala Tineretului din Romania sunt: Constanta si Craiova.
Orasele finaliste isi vor consolida candidaturile si le vor sustine personal in fata membrilor juriului, in cadrul Summitului Tinerilor ce va avea loc la Iasi in perioada 7-16 noiembrie 2019.

Conceptul #UPtoYOUth isi propune sa aduca in prim plan tinerii prin implicarea activa a acestora in viata comunitatii. Prin aceasta constructie ne dorim sa dezvoltam proactivitatea tinerilor din comunitatea craioveana, acest “YOU” din UPtoYOUth avand rolul de a spori gradul de constientizare al tinerilor asupra faptului ca, dezvoltarea comunitatii “Depinde de tineri, depinde de TINE”.

Citeste si :  Accident pe bulevardul Dacia

Grupul de Initiativa – Craiova Capitala Tineretului din Romania 2020-2021, format din peste 40 de organizatii de si pentru tineret isi propune ca alaturi de reprezentantii Primariei Municipiului Craiova sa realizeze in urmatoarele doua luni de zile o candidatura completa si complexa, prin intermediul careia sa devenim Capitala Tineretului din Romania.

“Tin sa le multumesc tinerilor pentru spiritul de initiativa de care au dat dovada in vederea realizarii documentatiei privind candidatura Municipiului Craiova pentru titlul de Capitala a Tineretului din Romania 2020 – 2021 si consider ca Administratia pe care o reprezint in calitate de Primar a reusit sa demonstreze faptul ca suntem foarte preocupati de dezvoltarea sectorului de tineret al orasului. Suntem in finala competitiei si ne propunem sa fim din ce in ce mai aproape de tineri. Ne dorim sa sustinem toate initiativele de dezvoltare ale tinerilor pentru a transforma municipiul Craiova intr-un oras care pune in prim plan tinerii din comunitate.” – a declarat domnul Primar al Municipiului Craiova, Mihail GENOIU.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.