Craiova in elita turismului international !

0
382

Cea de-a 20-a ediție a Swiss International Holiday Exhibition a inceput iar Craiova este prezenta cu un stand care se ridica peste majoritatea expozantilor.

În perioada 3-5 noiembrie 2023 , Centrul Expozițional Lugano se transforma într-o lume a oportunităților de călătorie, cu peste 400 de expozanți din 60 de țări diferite , gata să dezvăluie minunile destinațiilor turistice unice, culturi fascinante și peisaje uluitoare.

Ediția din acest an promite să depășească așteptările, oferind o varietate extraordinară de opțiuni de călătorie variind din Europa până în Africa, din Asia până în America și Oceania. Fiecare vizitator are ocazia să descopere noi destinații și să își planifice vacanțele visurilor.

“Standul nostru nu cuprinde doar fotografii și proiecții video, ci și cele mai noi tehnologii care pot fi folosite pentru promovarea turistică, cum ar fi ventilatoare de holograme și ochelari inteligenți de realitate augmentată, prin care se poate face turul virtual al Muzeului de Artă, al centrului istoric, al Parcului Romanescu sau se poate vedea atmosfera de la IntenCity. Noua tehnologie aparține Universității din Craiova și este prezentată chiar de studenții care au creat-o. Oaspeții noștri sunt întâmpinați cu pliante, cozonaci și prăjituri pregătite de elevii de la Liceul de Industrie Alimentară, cu biserici de ciocolată, cu miere sau zacuscă. Toată ziua am fost preferații publicului, chiar dacă la târg participă orașe importante, capitale și chiar țări din întreaga lume.”, a precizat Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, pe reteaua de socializare.

Sursa foto facebook Lia Olguţa Vasilescu

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.