Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » CRAIOVA JAZZ FESTIVAL – PRIMA EDITIE!

CRAIOVA JAZZ FESTIVAL – PRIMA EDITIE!

Share ..

În contextual cultural craiovean, evenimentele ce implică muzica de jazz sunt destul de puține și rareori au un sprijin logistic și financiar pe măsură. Dorind ca și acest gen să fie promovat în Craiova, precum și în zona Olteniei, Filarmonica Oltenia și Primăria Municipiului Craiova (cea care oferă suportul financiar și logistic) inițiază în această toamnă, în perioada 14-17 septembrie, prima ediție a CRAIOVA JAZZ FESTIVAL.

Vor fi 4 zile pline, cu muzică de calitate și banduri de certă valoare, pornind de la swing-ul anilor ’20 și ajungând la influențe africane, cubaneze și sud-americane.Festivalul va avea caracter internațional încă de la debut, cu invitați din Germania, Cuba și Chile, iar amfitrionii evenimentului vor fi reputații promotori de jazz Florian Lungu ș iAlexandru Șipa. LUCIAN NAGY BALKUMBA TRIBE, MARIUS MIHALACHE BAND, FLAVIUS &LINDA TEODOSIU BAND și SORIN ZLAT QUINTET sunt nume pe care iubitorii dejazz le vor putea urmări live la Craiova, în ambianța deosebită a Teatrului de Vară din Parcul “Nicolae Romanescu”.

Deasemenea, la sediul filarmonicii vor avea loc workshop-uri susținute de artiștii invitați, cu scopul declarat de a promova acest gen muzical aparte

Nu uitati intrarea este libera !

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : Adrian Mititelu da explicatii suporterilor despre stema echipei FC U Craiova 1948

In mediu online odata cu tricourile oficiale a inceput o discutie interminabila cu privire la stema iar azi Adrian Mititelu...

Închide