Craiova – Mosia PSD ! Lia Olguta Vasilescu si Antonie Solomon nu respecta legea .. Dubla masura din partea autoritatilor locale ..

0
19

Craiova a devenit dupa alegerile locale din acest an MOSIA PSD !  Daca va aduceti aminte a trebuit ceva timp pana Antonie Solomon sa poarte masca de protectie .. A fost nevoie sa facem presiune pentru normalitate ..

Si de aceasta data aducem cititorilor inca un caz al nesimtirii si al dispretului fata de craioveni .. Lia Olguta Vasilescu si Antonie Solomon continua sa sfideze legile in acest oras iar din informatiile noastre exista o dubla masura a autoritatilor ..

Citeste si :  Zeus e multumit ? In sedinta Consiliului Local Craiova , Cristian Vasilcoiu a privit de pe canapea circul ..

Daca celelalte partide sunt monitorizate de catre Politie si Politia Comunitara , PSD nu are parte de asemenea tratament ..

La aproape toate actiunile lor au fost prezenti peste 120 de persoane chiar daca legea spune cu totul altceva ..

Pe langa faptul ca autoritatile ignora asemenea derapaj grosolan , exista si un risc epidemiologic care poate avea repercursiuni greu de inteles pentru PSD , Lia Olguta Vasilescu si Antonie Solomon ..

Celebru grup de 120 de persoane merg peste tot alaturi de PSD iar daca prin absurd exista o persoana care sa fie infectata cu coronavirus iar aceasta sa nu stie .. Atunci putem asista la o infectare in grup ..

Citeste si :  Filmare cu Marian Morosanu, in 1990, inainte de a fi batut de mineri. Olguta Vasilescu l-a catalogat drept „retardat”

Din punct de vedere medical coronavirus nu se manifesta primele 3-5 zile iar individul infectat poate sa contamineze alte persoane care la randul lor sa provoace o infectare in masa ..

Facem apel la autoritatile locale sa se sesizeze cu privire la acest tip de evenimente iar in viitor sa ia masurile necesare .. Celelalte partide respecta legile stabilite de Guvernul Romaniei in aceasta perioada ..

Si daca tot discutam despre aceasta fotografie care a facut inconjurul internetului .. PSD , Lia Olguta Vasilescu si Antonie Solomon se pot lauda cu … CATEDRALA neterminata de cativa ani buni …

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.