Craiova- oras candidat la Capitala Tineretului din Romania 2020?

0
139

Craiova- oras candidat la Capitala Tineretului din Romania 2020? 1Craiova se poate inscrie in cursa pentru titlul de „Capitala Tineretului din Romania 2020 – 2021 ” !

Astazi , 11 decembrie 2018, la ora 11:00, are loc o prima intalnire la care urmeaza sa se discute despre o eventuala candidatura a Craiovei la titlul de Capitala a Tineretului din Romania in mandatul 2020 – 2021 !

Intalnirea va fi gazduita de Primaria Craiova in sala Nicolae Romanescu si se va bucura de participarea autoritatilor publice, respectiv a celor ce asigura Guvernanta programului „Capitala Tineretului ”

Programul evenimentului :

Ora 10:45 – 11:00 : Primirea Invitatilor
Ora 11:00 – 11:15 : Cuvant de bun venit
Ora 11:15 – 11:30 : Ce este programul Capitala Tineretului din Romania ? Ce presupune implicarea in program ?
Ora 11:30 – 11:45 Cum vad autoritatile publice posibilitatea de a ajunge Capitala a Tineretului din Romania
Ora 11:45 – 12:00 : De ce capitala Tineretului ? Avantaje pentru tinerii din Craiova
Ora 12:00 – 12:15 Infiintarea Federatiei Tinerilor din Craiova – un prim pas sprea atingerea scopului de a fi Capitala a Tineretului !
Ora 12:15 – 12:30 Cum vad tinerii din partidele politice aceasta oportunitate ?
Ora 12:30 – 13:00 Discutii libere cu asociatiile non-guvernamentale prezente !

Nicolae Drimboi ne-a declarat in exclusivitate :Ideea acestei candidaturi, mi-a venit odata cu participarea la Baia Mare, la Summitul Tinerilor 2018”, cel mai ambitios eveniment de invatare, dezbatere, decizie si celebrare al miscarii de tineret din Romania, organizat anual in Capitala Tineretului din Romania !
Tema din acest an „Construieste Europa generatiei tale si-a propus sa creeze contextul pentru ca liderii tineri din tara sa inteleaga mai bine oportunitatile care deriva din apartenenta Romaniei la Uniunea Europeana, modul in care vocea tinerilor din Romania poate conta in deciziile europene si cum ne putem implica in pregatirea si exercitarea Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, in primul semestru al anului 2019 !
Acolo i-am intalnit pe cei ce asigura implementarea programului “ Capitala Tineretului din Romania “ si dupa ce am aflat care ar fi pasii de urmat, mi-am propus sa incepem demersurile la nivel local pentru pregatirea acestei candidaturi. Le multumesc in acelasi timp celor de la Consiliul Tineretului din Romania, pentru ca au acceptat invitatia de a participa la dezbaterea initiata de noi la Primaria Craiova “

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Craiova Street Food Festival aduce in Craiova cele mai indragite food truck-uri din Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.