Craiova plina de gropi

0
50

Craiova plina de gropi 1In urma cu 1 luna primaria a atribuit un minicontract de 380.000 de lei pentru plombarea gropilor de pe arterele principale, pana la reabilitarea strazilor in baza acordului cadru in valoare de circa 38 de milioane de euro, insa firma contractata bate pasul pe loc.

Primaria Craiova a dat startul actiunii de plombare a gropilor la inceputul lunii februarie, profitand de vremea in incalzire , dar si datorita faptului ca a avut contract cu un constructor. Desi este mic ca valoare – 380.000 de lei, este suficient cat sa fie turnat manual beton asfaltic de legatura si beton asfaltic de uzura pe o suprafata totala de aproximativ 5.000 de metri patrati, asa cum se preciza in caietul de sarcini. Asta pana cand urma sa fie desemnati operatorii care sa se ocupe in urmatorii patru ani de repararea si reabilitarea strazilor, parcarilor, aleilor si trotuarelor din municipiu in baza acordului cadru in valoare de circa 38 milioane de euro, licitatie unde primaria a fost obligata de instanta sa reevalueze o oferta.
Cu toate acestea Caiova este in continuare plina de gropi. In intersectia de la Supeco este in continuare o groapa langa linia de tranmvai.Firma de asfaltare a aparut pe teren . Au fost incepute lucrarile de asfaltare pe bulevardele mari , dar acum par sa bata pasul pe loc

Citeste si :  Olguta Vasilescu si marile "realizari" ale Craiovei

Strada Raului este plina de balize , aparand una noua in fiecare zi. Mai afectat este sensul spre Brestei. Ultima baliza a fost instalata acum 2 zile , dupa intersectia cu strada Dimitrie Gerota ,pe locul unei guri de canalizare distrusa. Plina de gropi este si strada Florilor unde constructorul ar fi trebuit sa ridice la cota gurile de canal de pe mijloc. Acest lucru nu a fost realizat. Nici zona centrala a Craiovei nu a scapat de gropi.

Reprezentantii primariei explicau ca au identificat peste o suta de gropi care ar urma sa fie astupate, dar ca nu se pot deschide simultan mai multe santiere. Lucrarile de plombare au inceput cu bulevardele Decebal si Dacia, iar in prezent constructorul s-ar indrepta spre cartierul Brazda, pentru ca apoi sa ajunga si in zona centrala. O parte din gurile de canalizare cu probleme au fost date insa in lucru la Compania de Apa „Oltenia“.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.