Craiova protesteaza pentru rezidentiat ! Sunt anuntate proteste la Iasi si Cluj ..

1
69

Studentii la medicina, au nevoie de o clarificare a situatiei privind examenul de rezidentiat si considera aceasta incertitudine drept indiferenta din partea conducerii Romaniei si lipsa de respect fata de studenti si viitorului sistemului medical.

Absolventi ai facultatilor de Medicina, Medicina Dentara si Farmacie din Cluj, Iasi si Craiova, care ar trebui sa sustina examenul de REZIDENTIAT 2019, ies miercuri, 16 octombrie, in strada, daca nu va fi instalat un nou Guvern. Protestele ar urma sa inceapa la ora 17.00.

Citeste si :  Scoala Juridica de Vara, la Facultatea de Drept

Preluand ideea colegilor lor din Cluj, absolventi ai facultatilor de Medicina, Medicina Dentara si Farmacie din Iasi si Craiova au anuntat si ei ca miercuri, 16 octombrie, ies in strada.

„Negocierile de la Cotroceni pentru un nou Guvern trebuie sa inceapa. Data limita pana la care pot sa fie semnate actele pentru a sustine examenul de REZIDENTIAT 2019 se apropie. Ne aratam nemultumirea fata de situatia actuala si daca pana pe 16 octombrie nu se instaleaza un nou guvern capabil sa solutioneze aceasta problema, iesim in strada pentru a protesta si a incerca sa evitam o noua amanare a datei de examen”, scriu organizatorii.

Citeste si :  Fotbal : Adrian Mititelu pierde procesul cu FRF privind prejudiciul excluderii Stiintei

Protestele ar urma sa inceapa, toate, la aceeasi ora: 17.00.

La Cluj-Napoca, protestul va fi organizat in Piata Unirii.

La Iasi protestul va fi, de asemenea, in Piata Unirii.

La Craiova, absolventii se vor intalni in Piata Mihai Viteazu.

Cel mai probabil se vor alatura demersului si absolventi din celelalte centre universitare unde ar trebui sa fie sustinut examenul de REZIDENTIAT 2019.

Lasa un comentariu aici !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.