Craiova SummerFest continua și în acest week-end in Centrul Vechi

0
172

Continuăm evenimentele din centrul Craiovei atât cu tineri artiști craioveni, dar și cu trupe cunoscute pe plan național.
De vineri până duminică, pe toată perioada verii, sub denumirea Craiova SummerFest, se vor desfășura în Centrul Vechi din Craiova spectacole organizate cu sprijinul instituțiilor de cultură din subordinea Primăriei Craiova.
Vineri, 22 iulie, pe scena din Piața Frații Buzești, tinerii artiști de la Palatul Copiilor își vor încânta spectatorii cu un minunat program artistic.

Peripețiile Karynei și piesa La Lilieci al lui Marin Sorescu vor completa seara de vineri sub umbrela trupei Phantasia a Palatului Copiilor.
Ziua se va încheia cu Ansamblul Folcloric Maria Tănase care, alături de Ansamblul Folcloric “Brâulețul de la Celaru”, va pune în scenă spectacolul “Ca Olteanu’ nu-i niciunu’”. Pe scenă, printre alții, vor urca Mariana Ionescu Căpitănescu, Aneta Șișu, Manuela Motocu și Cristian Bănățeanu.
Sâmbătă, 23 iulie, copiii talentați ai Palatului Copiilor din Craiova vor susține un concert. Seara va continua cu trupa locală Overbeat care va electriza atmosfera cu melodiile lor atât de îndrăgite de publicul craiovean. Filarmonica Oltenia revine sâmbătă, pe scena din Centrul Vechi, cu un concert cameral. Seara se va încheia cu un concert susținut de artista Serena.

În ultima seară din acest week-end, craiovenii o vor asculta pe îndrăgita Evy și pe artiștii de la MashUp.
În Piața Mihai Viteazul, în perioada 22 – 24 iulie 2022, va avea loc festivalul Istanbul Street Food, unde craiovenii se vor putea delecta cu delicii turcești și preparate din fructe de mare, iar pe strada Unirii și în Piața Frații Buzești vor avea loc târguri de handmade.
În caz de vreme nefavorabilă, programul poate suferi modificări.

Un weekend plin de viață și cu vreme bună!

Serviciul Imagine
Primăria Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.