Craiova trebuie sa inteleaga … Intelegerea dintre Olguta Vasilescu , Antonie Solomon si Pavel Badea a distrus acest oras ..

0
38

Noi am spus in acest ziar online denigrat de anumite cercuri de persoane ca exista o intelegere intre Lia Olguta Vasilescu si Antonie Solomon au inceput sa ne atace ..

La diferenta de cateva luni puteti vedea ca aceasta intelegere a fost devoalata de cei doi doar ca in aceasta ecuatie de a distruge Craiova a aparut si un al treilea ..

Al treilea om se numeste Pavel Badea care inca duce aceasta intelegere si face jocurile pentru PSD si Lia Olguta Vasilescu ..

Citeste si :  AUR acuza PSD de plagiat: "Numele programului „Repornim Romania” este plagiat dupa pachetul de masuri propuse de AUR inca din 13 aprilie sub denumirea „Reporneste Romania”"

Ne intrebam retoric daca sunt multumiti cei 20% din craioveni care au votat Antonie Solomon .. O alta intrebare care o avem : Chiar nici acum nu credeti de aceasta caracatita ?

Cum a reusit sa se faca aceasta caracatita este simplu ..

Debarcarea lui Radu Preda a fost semnalul care ne-a aratat ca  pentru Olguta Vasilescu si Claudiu Manda era o amenintare destul de mare astfel a fost aruncat iar in locul a aparut baiatul lui Pavel Badea .

Citeste si :  Doar PNL s-a opus la pensiile speciale celor de la Consiliul Concurentei in Camera Deputatilor

Si in Consiliul Local Craiova tot aceasta caracatita a fost cea care a facut cartile astfel ca Dan Diaconu sa tradeze .. Olguta Vasilescu si-a facut acest plan impreuna cu Pavel Badea si Antonie Solomon ..

Cei 3 continua sa faca jocurile iar noi avem puterea prin votul din 6 decembrie sa ii oprim .. Este un prim pas care il facem acum .. Urmeaza unele amanunte interesante in articolele urmatoare..

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.