Craiova trebuie sa inteleaga … Intelegerea dintre Olguta Vasilescu , Antonie Solomon si Pavel Badea a distrus acest oras ..

0
305

Noi am spus in acest ziar online denigrat de anumite cercuri de persoane ca exista o intelegere intre Lia Olguta Vasilescu si Antonie Solomon au inceput sa ne atace ..

La diferenta de cateva luni puteti vedea ca aceasta intelegere a fost devoalata de cei doi doar ca in aceasta ecuatie de a distruge Craiova a aparut si un al treilea ..

Al treilea om se numeste Pavel Badea care inca duce aceasta intelegere si face jocurile pentru PSD si Lia Olguta Vasilescu ..

Ne intrebam retoric daca sunt multumiti cei 20% din craioveni care au votat Antonie Solomon .. O alta intrebare care o avem : Chiar nici acum nu credeti de aceasta caracatita ?

Cum a reusit sa se faca aceasta caracatita este simplu ..

Debarcarea lui Radu Preda a fost semnalul care ne-a aratat ca  pentru Olguta Vasilescu si Claudiu Manda era o amenintare destul de mare astfel a fost aruncat iar in locul a aparut baiatul lui Pavel Badea .

Si in Consiliul Local Craiova tot aceasta caracatita a fost cea care a facut cartile astfel ca Dan Diaconu sa tradeze .. Olguta Vasilescu si-a facut acest plan impreuna cu Pavel Badea si Antonie Solomon ..

Cei 3 continua sa faca jocurile iar noi avem puterea prin votul din 6 decembrie sa ii oprim .. Este un prim pas care il facem acum .. Urmeaza unele amanunte interesante in articolele urmatoare..

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.