Craiovenii nu vor mai ingheta de frig!

0
87

Craiovenii nu vor mai ingheta de frig! 1Cazanele sparte si caloriferele reci ar putea deveni doar o amintire pentru craioveni de iarna viitoare.

Doua cazane noi au ajuns la CET II Craiova si sunt in faza de instalare in acest moment.”Am fost si am vizitat cazanele de aburi care sunt aproape montate si care prin aprilie vor functiona si care vor asigura pentru cetatenii orasului si pentru zona de industrie in situatia unei avarii , cel putin o incalzire de supravietuire, ceea ce este foarte important. Aceste cazane vor rezolva aceasta problema a intreruperilor” , a declarat Anton Anton, ministrul Energiei.

Termocentrala CET II dispune de doua cazane de aburi. Unul dintre ele s-a spart de doua ori in aceasta iarna, lasand craiovenii in frig zile la rand, in toiul iernii, iar cel de-al doilea se afla in revizie, fiind indisponibil.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  SC Termo Craiova SRL anunță că începând cu data de 09.10.2017, procedează la efectuarea probelor la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.