Craiovenii pot obine documente online . Serviciile Primariei Craiova se modernizeaza.

0
255
Craiovenii pot obine documente online . Serviciile Primariei Craiova se modernizeaza.
Craiovenii pot obine documente online . Serviciile Primariei Craiova se modernizeaza.

Primaria Craiova se modernizează. Serviciile din subordinea insittuției for fi conectate informamatic, astfel, cetățenii vor putea obține documente online, acolo unde legea permite acest lucru. Mai mult, în cazul în care pentru un document emis de un serviciu va fi necesar un act de la un alt servicu tot din subordinea primăriei oamenii nu vor mai fi puși pe drumuri, ci se va verifica în sistem.

Aceasta este una dintre primele măsuri luate de Mihail Genoiu în calitate de primar care spune că vrea să înlesnească relația craiovenilor cu autoritățile locale. “Să luăm un exemplu: cineva depune o documentație la directia de taxe si impozite și solicită un certificat fiscal pentru care are nevoie de documente și de la alte direcții. Se va vedea în sistem și astfel nu mai trebuie să îl plimbăm de la un birou la altul. Sau să presupunem că un cetățean care este plecat din țară are nevoie de un certificat de nomenclatură stradală. El trebuie să depună online actele necesare pentru emiterea certificatului și să plătească online, tot online va primi și certificatul. Nu este nevoie să vină la Craiova, să stea la cozi ș.a.m.d”, a declarat Mihail Genoiu, primarul municipiul Craiova.

Citeste si :  Nicolae Giugea: RAT Craiova se pregateste de insolventa?

Și la Serviciul de Urbanism vor avea loc modificări. Dacă în prezent după depunerea documentației se poate vedea online doar când se primește răspunsul, lucrurile se vor schimba. Documentația va fi depusă și în format electronic, iar beneficiarul va putea urmări online fiecare pas al lucrării. “Se va putea vedea cui și când a fost alocat dosarul, precum și în ce stadiu se află. Spre exemplu dacă se constată lipsa unui document, automat cel care are repartizat dosarul va posta online și astfel se poate verifica de beneficiar în orice moment dacă se lucrează la dosar sau dacă zace pe biroul unui funcționar”, a mai spus Mihail Genoiu.

Sursa acestui articol Craiova Forum !

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.