Creatie populara si armonie muzicala, in Galeriile „Cromatic“

0
63

Creatie populara si armonie muzicala, in Galeriile „Cromatic“ 1Consiliul Judetean Dolj si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj impreuna cu Centrul „Aripi de Lumina“ al Arhiepiscopiei Craiovei redeschid atelierele de muzica si de creatie populara, in perioada 15 februarie – 7 iunie 2019.

Cele doua ateliere, „Ca la tara“ si „Sa ne imprietenim cu muzica“, se vor desfasura de doua ori pe luna, in zilele de vineri, in intervalul orar 14:00 – 16:00, in Galeriile „Cromatic“, la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj.

Citeste si :  Finantare pentru modernizarea drumului judetean 561B Segarcea – Zaval

Atelierul „Ca la tara“ le dezvaluie copiilor frumusetea satului traditional doljean, iar atelierul „Sa ne imprietenim cu muzica“ ii familiarizeaza cu pianul, cu notele muzicale, ii initiaza in teoria muzicii si solfegiu.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Parteneriatul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj cu centre sociale din cadrul Arhiepiscopiei Craiovei a fost demarat in anul 2015, impreuna cu voluntari ai Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Craiova.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.