Crima în plina strada din cauza unei fete in Craiovita Noua

1
361
Crima în plina strada din cauza unei fete in Craiovita Noua 1
Crima în plina strada din cauza unei fete in Craiovita Noua

Conform CraiovaForum un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat mortal în plină stradă în această dimineață.

Evenimentul a avut loc în cartierul Craiovita Noua, pe Bvd. Tineretului, vizavi de Kaufland. Se pare că victima și agresorul s-ar fi certat pentru o fată.

La un moment dat, criminalul, de aceeași vârstă cu victima, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe băiatul de 20 de ani pe care l-a lăsat într-o baltă de sânge și a fugit. Zona este împânzită în acest moment de polițiști și jandarmi care îl caută pe făptaș. Procurorii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de omor.

Ucigașul din Craiovița Nouă a fost găsit de polițiști aseară, după mai bine de 12 ore de căutări. Este vorba de un tânăr de 20 de ani de etnie romă. Acesta a fost prins în trafic și dus la audieri. Anchetatorii au stabilit că acesta a fost ajutat de fratele său de 23 de ani și au decis să îi rețină pe amândoi pentru omor și complicitate la omor. Astăzi vor fi prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ieri dimineață, un tânăr de 20 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge pe Bvd. Tineretului, vizavi de Kaufland. Se pare că victima și agresorul s-ar fi certat pentru o fată. La un moment dat, criminalul a scos un cuțit și l-a înjunghiat în zona gâtului pe băiatul de 20 de ani, apoi a fugit. Victima a apucat să se târască câțiva metri, probabil pentru a cere ajutor, iar apoi s-a prăbușit în stradă.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.