Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse

0
81
Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse
Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse

Valentina Pelinel se iubeste de ceva vreme cu Cristi Borcea, insa pana cand au ajuns in acest moment, fotomodelul a avut relatii cu mai multi barbati si a trecut prin mai multe locuri. De mica, viata sa a inceput sa se schimbe tot incercand sa intre in lumea modei, lucru complicat atunci. Valentina a plecat, gratie unui concurs de frumusete, in Statele Unite, acolo unde a primit oferta de a lucra permanent.

Acum, in viata sa s-au produs multe schimbari. Are deja un copil cu Cristi Borcea, pe Milan, si mai urmeaza inca doi. ”Cu Milan a fost o sarcina extrem de usoara, nici acum nu e extrem de grea avand in vedere ca sunt gemeni. Imi e mai greu… ma misc mai greu… am avut ceva dureri de spate, am avut o perioada scurta de arsuri.

Citeste si :  A iesit la iveala! Care este averea actualei sotii a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel

Sunt elemente noi pe care nu le-am experimentat in sarcina cu Milan… din cate am auzit ar trebui sa fiu multumita, norocoasa si sa fiu binecuvantata. (…). Am pus minim 15 kg. Incerc sa ma cantaresc mai rar, ca pe ultima suta cantarul se accelereaza, dar si la Milan am luat 26 de kilograme. Nu ma credea nimeni”, a declarat in urma cu ceva timp vedeta.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Citeste si :  A iesit la iveala! Care este averea actualei sotii a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel

Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 1 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 2 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 3 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 4 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 5 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 6 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 7 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 8 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 9 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 10 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 11 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 12 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 13 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 14 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 15 Cristi Borcea vrea ca aceste poze cu Valentina Pelinel sa fie sterse 16

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.