Cristi Minculescu, Valter&Boro, revin in Cafe Teatru Play pentru un super concert!

0
132

De fiecare data cand ii vezi pe CRISTI MINCULESCU (voce), VALTER POPA (chitara solo) si DORU BOROBEICA (bass), ai in fata intreaga istorie a rock-ului romanesc, ai in fata pe trei dintre cei mai iubiti artisti romani, fara sa aiba nevoie de vreo prezentare. Simplu, ei sunt acum Cristi Minculescu, Valter & Boro – Buna seara, prieteni!. Lor li s-a alaturat anul trecut, providential, Mihai Dumitrescu, la tobe.

„O mica poveste: Iris n-a insemnat niciodata un certificat de marca. Nu inseamna si nu va insemna niciodata un certificat de marca. Inseamna OAMENI in carne si oase care fac piese pentru voi, pentru atatea generatii. Speram ca veti fi alaturi de noi, asta-i treaba.“ – Cristi Minculescu, 26 Mai, Forza Zu 2018, Iasi.
Doar Cristi Minculescu, Valter & Boro – Buna seara, prieteni! are puterea in public sa porneasca mii de voci la unison, pentru ca repertoriul lor este patrimoniu national al rock-ului romanesc, coloana sonora a amintirilor pentru 3 generatii.

Cand spui Cristi Minculescu, Valter si Boro fredonezi deja, asa cum ai facut-o mereu, melodii precum Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar, Pe ape, De vei pleca, De ce oare ai plecat?, Eu si cu Tine, Ultima toamna, Sa nu crezi nimic, Casino s.a.m.d. Sunt melodii ce v-au fost imn si care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile si emotiile celor ce le-au compus.

Citeste si :  Picatura de ISTORIE – 9 Ianuarie

Vineri, 25 Octombrie, incepand cu orele 20:00, Cristi Minculescu, Valter&Boro, revin in Cafe Teatru Play pentru un super concert!

Artist fee: 80 lei
Informatii si Rezervari: 0722 217 866
Cafe Teatru Play Str. Iancu Jianu, nr. 6, 200142

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.