Cristian Diaconescu: OUG anuntata de Toader, o interventie politica, o inovatie stupefianta, unica in istoria Dreptului!

0
56

Cristian Diaconescu: OUG anuntata de Toader, o interventie politica, o inovatie stupefianta, unica in istoria Dreptului! 1Cristian Diaconescu: OUG anuntata de Toader, o interventie politica, o inovatie stupefianta, unica in istoria Dreptului! Ordonanta de Urgenta privind contestatia in anulare este o inovatie stupefianta, unica in istoria Dreptului, a declarat la RFI fostul ministru al Justitiei, Cristian Diaconescu. El critica proiectul anuntat de ministrul Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei a anuntat ca ministerul a elaborat proiectul de OUG prin care se vor putea contesta sentintele date de completurile de cinci judecatori constituite nelegal. Tudorel Toader precizeaza ca o astfel de contestatie va fi facuta de cei care din 2014 au fost condamnati de asemenea completuri.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Reactia oficiala a Comisiei Europene cu privire la Ordonanta de Urgenta anuntata de Tudorel Toader

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Fostul ministru al Justitiei Cristian Diaconescu declara ca „in primul rand, este vorba de o interventie politica, orice decizie a Guvernului este fundamental politica, prin care in mod evident si pentru un student in anul II la Facultatea de Drept se incalca principiul autoritatii de lucru judecat, deci extinzandu-se consecintele unei decizii a CCR si asa destul de dubitabile, de la cazurile prezente si viitoare, la trecut. Este o inovatie, cred, in istoria Dreptului, fara nici un fel de precedent si de-a dreptul stupefianta pentru cine are onoarea cat de cat a acestei meserii”.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.