Cristian Pitica, Secretar General Forta Dreptei Dolj : NU sustinem un lider autopropus al “opozitiei” din Craiova

0
1624

In spatiul public au aparut diverse teme de discutie in privinta unui candidat UNIC la Primaria Craiova iar Forta Dreptei Dolj ia atitudine fata de asemenea afirmatii…

Forta Dreptei Dolj nu se opune asupra acestei ideei dar va analiza si apoi va discuta in privinta acestui candidat unic.

“La 1 an de la infiintarea partidului Forta Dreptei, au aparut in spatiul public diverse aliante de care partidul nostru a fost legat la “bursa zvonurilor” fara sa aiba insa cunostinta de acestea.

Sustinem un candidat unic al dreptei,candidat desemnat in urma sondajelor si discutiilor dintre partidele care ar dori sa realizeze aceasta alianta si nu un lider autopropus al “opozitiei” din Craiova.

Forta Dreptei este intr-o continua ascensiune atat la nivelul judetului cat si al municipiului.

Ultimele actiuni facute de Forta Dreptei, ne-au dovedit ca electoratul din Dolj se regaseste in principiile noastre.

In concluzie, avem nevoie de o analiza interna asupra partidelor politice cu care putem impartasi aceleasi principii si idealuri .

Nu sustinem afirmatiile facute in spatiul public, in schimb Forta Dreptei Dolj are usa deschisa oricui ne impartaseste ideea de a pune pe primul plan OMUL si nu interesul politic.”, a declarat Cristian Pitica, Secretar General Forta Dreptei Dolj, potrivit unui comunicat emis de catre Forta Dreptei Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.