Cristian Tudor Popescu: Dacian Ciolos trebuie sa DEMISIONEZE

0
275
Cristian Tudor Popescu: Dacian Ciolos trebuie sa DEMISIONEZE
Cristian Tudor Popescu: Dacian Ciolos trebuie sa DEMISIONEZE

Cristian Tudor Popescu a dat cărțile pe față! Jurnalistul a spus că premierul „candidează”, de fapt, fără să îşi asume oficial această candidatură. Odată ce a acceptat propunerea PNL de a fi propunerea partidului pentru postul de viitor premier, Dacian Cioloş s-a implicat politic în campania electorală. Şi cinstit faţă de principiile anunţate până acum ar fi să demisioneze din funcţia de prim-ministru, a comentat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

„Ce a făcut domnul Cioloş? Va să zică, domnul Cioloş a spus mai întâi că rămâne în afara jocului politic, că nu intră în niciun partid, că nu candidează. Şi că, după alegeri, în funcţie de majoritatea care se creează poate să-şi manifeste o opţiune sau nu. În raport cu platforma numită #România100. Ce a rămas din toate astea? Deci domnul Cioloş spune: Nu merg cu un guvern de coaliţie, nu voi fi premierul unui guvern de coaliţie PNL – PSD. Nu voi fi premierul niciunui guvern din care face parte PSD. În schimb voi fi premierul unui guvern din care face parte PNL. Daaaar, spune domnul Cioloş, nu merg în campanie cu PNL. Ce-i asta?

Ce a mai rămas din poziţia iniţială a domnului Cioloş? Acuma dânsul comite o incorectitudine faţă de PNL. În mod normal ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de premier şi să meargă în campanie cu PNL. Adică, dânsul ce face. Stă la scuteală şi aşteaptă să-i facă PNL campanie? Fireşte că şi PNL are interesul lui în treaba asta…

Din moment ce ai spus: nu merg cu PSD, merg cu PNL, la ce bun îţi mai păstrezi neutralitatea, îţi mai păstrezi neimplicarea politică? Păi este limpede apartenenţa politică în clipa de faţă. Mai bine dă-ţi demisia din funcţia de premier, pentru că aşa e corect, să nu foloseşti resursele guvernamentale în campanie şi mergi, în persoană, împreună cu partidul pe care l-ai acceptat. Aşa ar fi corect.”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.