Cristian Vasilcoiu si viceprimarul Daniela Barbu au demisionat din Consiliul Local al Municipiului Craiova

0
447

Maine are loc ultima sedinta a Consiliului Local al Municipiului Craiova si cum va anuntam zilele trecute au loc unele modificari in structura membrilor. Nu doar consilierii locali vor avea alta configuratie si in randul viceprimarilor se vor face unele modificari.

Consilierul local Cristian Vasilcoiu și-a depus demisia din funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Craiova in data de 17 decembrie .. Hotărârea privind încetarea de drept a mandatului său se afla pe ordinea de zi a unei sedinte extraordinare online care are loc maine.

”Prin cererea înregistrată sub numărul 297/2021, dl.Vasilcoiu Mădălin Cristian solicită să se ia act de demisia sa din calitatea consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Craiova. În conformitate cu prevederile art.204 alin.2 lit. a din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, calitatea de consilier local încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, prin demisie. Constatarea încetării de drept a mandatului şi vacantarea locului de consilier local, se realizează prin hotărâre a consiliului local, la propunerea primarului, sau, după caz, al oricărui alt consilier local, în prima şedinţă desfăşurată după apariţia evenimentului, potrivit prevederilor art.204 alin.6 din acelaşi act normativ. Faţă de cele prezentate mai sus, în conformitate cu prevederile art.204 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, propunem Consiliului Local al Municipiului Craiova constatarea încetării de drept, prin hotărâre a consiliului local, a mandatului de consilier local al dlui. Vasilcoiu Mădălin-Cristian şi, pe cale de consecinţă, vacantarea locului de consilier local”, se arată în Referatul constatator privind încetarea mandatului de consilier local atașat proiectului de hotărâre.

Biroul Permanent Județean al PSD Dolj a decis ca propunerea organizației pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii să fie Cristian Vasilcoiu.

“Prin cererea înregistrată sub numărul 296/2021, dna.Barbu Gheorghiţa Daniela, solicită să se ia act de demisia sa din calitatea consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Craiova.
În conformitate cu prevederile art.204 alin.2 lit. a din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, calitatea de consilier local încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, prin demisie.
Constatarea încetării de drept a mandatului şivacantarea locului de consilier local, se realizează prin hotărâre a consiliului local, la propunerea primarului, sau, după caz, al oricărui alt consilier local, în prima şedinţădesfăşurată după apariţia evenimentului, potrivit prevederilor art.204 alin.6 din acelaşi act normativ.
Faţă de cele prezentate mai sus, în conformitate cu prevederile art.204 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, propunem Consiliului Local al Municipiului Craiova constatarea încetării de drept, prin hotărâre a consiliului local, a mandatului de consilier local al dnei. Barbu Gheorghiţa Daniela şi, pe cale de consecinţă,vacantarea locului de consilier local.”, se arată în Referatul constatator privind încetarea mandatului de consilier local atașat proiectului de hotărâre.

Daniela Barbu este propunere PSD Dolj pentru ocuparea postului de prefect al județului Dolj, ca urmare a înțelegerii dintre social-democrați și liberali .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.