CROSUL “CORNELIU ANDREI STROE” are loc sambata in Parcul Nicolae Romanescu

0
180

Direcția Județeană de Sport Dolj organizează, în parteneriat cu Convenția Organizațiilor Studențești Craiova și Facultatea de Educația Fizică, Sport și Kinetoterapie Craiova, evenimentul Crosul ”Corneliu Andrei Stroe”, în data de 06 mai 2023.

“Bucură-te de primăvară cu o mișcare în aer liber alături de prieteni și familie. Fie că alergi sau ieși la o plimbare, vino să petreci câteva ore în natură!”
”CROSUL CORNELIU ANDREI STROE” acțiune în memoria omului de sport prof. univ. Corneliu Andrei Stroe are ca scop promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos.

Traseu: circuit în Parcul Nicolae Romanescu Craiova (Poarta II – Aleea laterala dreapta – Restaurant Ciobănașul – Aleea Centrală – Teatrul de Vara – Lacul Lebedelor – Aleea lateala dreaptă – sosire în poienița de după Lacul Lebedelor)
Categorii de vârstă Start
1. FUN – peste 15 ani – 1600m
ora11,00
2. Studenți – 1600m
ora 11,15
3. Copii 11-14 ani – 800 m
ora 11,30
4. Copii 7 – 10 ani – 600m
ora 11,45
5. Family – 400m
ora 12,00

Cursa Familiilor presupune o echipă formată din cel puțin un minor sub 6 ani si unul dintre părinții acestuia. Traseul va avea o lungime de aproximativ 400 m.
– Distanța se parcurge în alergare sau mers, grupat în familie.
– Se pot utiliza carucioare pentru copii
– Fiecare familie va primi diploma de participare iar fiecare copil va primi medalie

Cursa Copiilor 7 – 10 ani. Aceștia se pot înscrie doar cu acordul părinților, prin semnarea declarației de responsabilitate de către aceștia. Traseul va avea aproximativ 600 de metri, va fi marcat și copiii vor fi supravegheați îndeaproape de voluntarii noștri, care vor alerga împreună cu ei și vor încerca să prevină accidentele nedorite.

Cursa Copiilor 11 – 14 ani. Aceștia se pot înscrie doar cu acordul părinților, prin semnarea declarației de responsabilitate de către aceștia. Traseul va avea aproximativ 800 de metri.

Cursa FUN – este destinată persoanelor cu vârstă de peste 15 ani,
– va avea o lungime de 1,6 km

Cursa STUDENȚILOR – este destinată studenților,
– va avea o lungime de 1,6 km

Înregistrarea pentru toate cursele se poate face online pe site-urile competitiei: www.sportdolj.ro / https://www.facebook.com/djsportdolj/, până la data de 4 mai sauprin înscriere la fața locului la data desfășurării competiției.

Evenimentul are ca parteneri:Primăria municipiului Craiova, Liceul cu Program Sportiv Petrache Triscu Craiova, Crucea Roșie Craiova, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.