CSO Filiasi pleaca maine in cantonament la Isverna

0
83

CSO Filiasi si-a reluat pregatirea ieri la Baza Aripile. Dupa 3 zile in care au efectuat antrenamentele in Craiova, CSO Filiasi merge in cantonament la Isverna (Mehedinti).

Victor Naicu si Florin Spinu au pregatit un program special jucatorilor in aceasta perioada .

Amicalul cu Viitorul Simian care trebuia sa se joace pe 28 ianuarie a fost anulat .

Ieri la primul antrenament al echipei CSO Filiasi, Victor Naicu ne-a declarat : „Ne bucuram sa ne revedem din nou si sa ne desfasuram antrenamentele asa cum ne-am propus si inceputul de campionat sa ne prinda intr-o forma foarte buna. Antrenamentele le vom efectua la baza Aripile iar apoi mergem in cantonament la lzvema . Dupa aceasta perioada revenim la baza Aripile unde vom desfasura antrenamentele si jocurile de pregatire.

Citeste si :  Fotbal : Florin Costea si Mihai Dina s-au despartit de Universitatea Craiova!

Pentru noi este important sa ne antrenam foarte bine si sa avem destul de multe meciuri bmicale iar inceputul de sezon sa ne gaseasca intr-o forma foarte buna Am ales adversarii in functie de teren, pentru ca nu putem juca pe stadionul nostru de la Filiasi. Jucam cu cateva echipe de juniori, cu echipa secunda CSU Craiova, Pandurii Targu-Jiu, echipa de juniori de la CSS Craiova.”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.