Cu Inima de piatra si o Invitatie la joaca se petrece weekend-ul la Teatrul Colibri 1Decis sa scape de saracie cu orice pret, Peter Munk, un tanar de altfel prietenos si cu suflet mare, alege o Inima de piatra. Dar, nu una oarecare ci pe cea din spectacolul dupa W. Hauff, programat sambata, 3 noiembrie 2018, de la ora 18:00, la Teatrul Colibri Craiova.
Scenariul si regia spectacolului Inima de piatra sunt semnate de Cristian Pepino, iar scenografia de Cristina Pepino. Ce va face Peter Munk cu inima de piatra, dar si cum arata lumea in care el traieste aflam sambata de la actorii: Mugur Prisacaru, Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianos, Ionica Dobrescu, Rodica Prisacaru, Iulia Carstea. Muzica este semnata de Dan Balan.

Citeste si :  Premii „Sub bagheta lui Merlin“ pentru spectacolul Furtuna si Teatrul Colibri Craiova!

Duminica din 4 noiembrie 2018 ne pregateste la Teatrul Colibri o Invitatie la joaca, de la ora 11:00, alaturi de actorii Iulia Carstea, Daniel Mirea si Alis Ianos, precum si de vestitul Zdreanta. Invitatie la joaca este un spectacol interactiv, de si in regia Alexandrei Davidescu, cu scenografia semnata Eustatiu Gregorian. Coloana sonora este realizata de Alin Macovei-Moraru.

Biletele pentru spectacole se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 13:00 si 16:00 – 19:00, iar duminica in intervalul 10:00 – 13:00. Pret bilet: 7 lei sau 10 lei, in functie de categoria locului.
Dupa ora de incepere a spectacolului accesul in sala nu mai este permis!
Va multumim si va asteptam cu drag!

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.