Cum face PSD campanie pe facebook ? Amanunte incendiare despre modul lor de operare ..

0
585

Cum face PSD campanie pe facebook ? Amanunte incendiare despre modul lor de operare .. 1PSD are nevoie si de promovare pe facebook unde armata lor de troli a inceput sa dea gres si in disperarea lor au inceput sa apeleze la oamenii angajati in regiile din Craiova . 

Nu doar ca au apelat dar efectiv PSD a reusit sa fure indentitatea fara sa stea prea mult pe ganduri . Totul se intampla acum cateva zile cand un angajat al Companiei de Apa Oltenia a fost adus la Sediul PSD si a infaptuit furt de identitate si furt de opinie.

Angajatul Companiei de Apa Oltenia a ajuns impreuna cu alti colegi la sediul PSD din Craiova de catre sefii sai fara sa i se spuna de ce . La sediu PSD i s-au cerut contul si parola de Facebook pentru a i se atasa la poza de profil o pictograma cu Claudiu Manda si cu mesajul “Votez PSD”.

Nestiind multe despre tehnologie, nu si-a amintit parola de Facebook si sefii sai i-au schimbat-o ,i-au facut alta ,de pe propriul smartphone! Asta au facut cu toti oamenii de la Compania de Apa Oltenia! Apoi am inceput toti din familia angajatului sa primeasca pe Facebook,cereri de apreciere a paginii lui Claudiu Manda , fara ca angajatul sa puna mana pe telefon!

Legea 190/2018 privind datele cu caracter personal a fost incalcata in mod abuziv azi de catre sustinatorii lui Manda si au infaptuit furt de identitate si furt de opinie.

Este modul de operare prin care PSD face campanie pe facebook . Stiam acest lucru dar din pacate nimeni nu a iesit public sa spuna la ce sunt supusi angajatii .

Nu este un caz izolat , PSD apeleaza la toate armele murdare !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.