Cumpanasu se prezinta masterand si expert IT si Inovare fara a fi terminat o facultate

0
80

Alexandru Cumpanasu a fost angajat in ultimii trei ani numai pe pozitii de expert, in mai multe structuri coordonate de ministere ale Guvernului Romaniei. Aria sa de expertiza se intinde de la IT la Cercetare si Inovare si pana la Integritate. Mai mult decat atat, desi nu a terminat o facultate, Cumpanasu se prezinta drept masterand la o universitate din Elvetia

Cumpanasu a recunoscut faptul ca nu a absolvit o facultate dar sustine ca are competente native fara a mai avea nevoie si de studii. Din document reiese ca din noiembrie 2016 este student la master la Open University din Elvetia. Cu toate acestea, in CV-ul lui nu apare facultatea pe care ar fi urmat-o. Mai mult, in spatiul public au aparut informatii potrivit carora Cumpanasu nu ar fi absolvit o astfel de forma de invatamant, scriu jurnalistii mainnews.ro.

Citeste si :  Ponta il acuza pe Chireac ca e platit „gras” de Dragnea
Cumpanasu se prezinta masterand si expert IT si Inovare fara a fi terminat o facultate
Cumpanasu se prezinta masterand si expert IT si Inovare fara a fi terminat o facultate

Intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, Alexandru Cumpanasu a recunoscut ca nu are facultatea terminata. “Sunt atati prosti cu diploma. Din punctul meu de vedere, am studii superioare. Nu am diploma de licenta, diploma de Bacalaureat am”, a declarat Alexandru Cumpanasu. Acesta s-a prezentat in mai multe randuri drept un sustinator al premierului Viorica Dancila, cu care are o relatie de colaborare prin MAI.

In anul 2005, Alexandru Cumpanasu a primit doua diplome de participare la evenimente politice, iar un an mai tarziu, acesta a obtinut un certificat de absolvire la un curs de securitate internationala, in cadrul Colegiului National de Aparare al MApN.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.