Cursuri de pictura, la Galeriile „Cromatic“

0
119

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj organizeaza cursuri de pictura, in zilele de 4 si 5 iulie 2019, intre orele 11:00 – 13:00, sub coordonarea profesoarei Dorina Chirion, de la Scolile „Ion Creanga“, „Decebal“ si „Sf. Dumitru“ din Craiova.

Cursurile se adreseaza elevilor din clasele V – VIII, numarul maxim de participanti fiind 10. Participarea la curs este gratuita. Copiii vor imagina si crea alaturi de Dorina Chirion peisaje marine, peisaje abstracte, vor invata combinatiile si juxtapunerea de culoare, vor afla detalii privind folosirea culorilor reci, dar si a celor calde.

Citeste si :  FESTIVALUL DE DATINI SI OBICEIURI „TRADITIILE VERII“ - Editia a VIII-a

Este al doilea an cand Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj si prof. Dorina Chirion sustin ore de pictura pentru elevii din gimnaziu, primele desfasurandu-se in anul 2017.

Aceste activitati se alatura proiectului „Micul artist“, coord. de Dorina Chirion si derulat la Galeriile „Cromatic“ in parteneriat cu zeci de scoli, profesori si elevi din judetele Dolj si Gorj, proiect organizat de mai multi ani impreuna cu C.J.C.P.C.T. Dolj.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.