Daca sunt prinsi votand la referendum, angajatii Primariei Craiova vor fi dati afara!

0
547

Daca sunt prinsi votand la referendum, angajatii Primariei Craiova vor fi dati afara! 1Deputatul PNL Nicolae Giugea anunta ca angajatii Primariei Craiova au fost amenintati ca vor fi dati afara daca sunt prinsi votand la referendumul pentru justitie.

„In urma cu cateva minute am primit un telefon de la o persoana care lucreaza in Primaria Craiova si care mi-a spus ca, astazi, toti angajatii au fost convocati de sefii lor si li s-a transmis ca cine va vota referendumul va fi dat afara. Mai marii Primariei Craiova sustin ca vor lua copiile cu listele celor ce au ridicat buletinele pentru referendum si apoi ii vor da afara pe cei care au votat. Sunt oameni care au decis sa mearga in alte comune sau in alt judet pentru a vota pe listele suplimentare pentru a scapa de teroarea PSD.

Aceste metode staliniste sunt cea mai buna dovada ca disperarea PSD a atins cote maxime. Mai este foarte putin si totul se va sfarsi. Duminica seara mitul PSD – cel mai puternic partid din Romania va lua sfarsit”, a scris Nicolae Giugea pe Facebook.

Primar al Craiovei este Mihail Genoiu (PSD), un apropiat al Liei Olguta Vasilescu.

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, joi, la Antena 3 ca isi va manifesta galagios in sectia de vot dezacordul fata de referendumul pe justitie. „Voi spune tare in sectia de vot ca nu doresc buletinele de vot pentru referendum”, a declarat Vasilescu.

Vasilescu a spus foarte nervoasa ca presedintele Klaus Iohannis a convocat ”o mascarada de referendum”.

”Klaus Iohannis a organizat o mascarada de referedum si are pretentia sa facem toti pe prostii si sa mergem sa i-l votam? Referendumul nu are nicio finalitate. Indiferent cum voteaza oamenii sau nu voteaza, rezultatul este acelasi si nu are nicio finalitate. Si eu, daca ma intrebati, nu cu de acord cu OUG pe justitie, dar nu ne pot spune noua ca la noi nu este bine, dar la ei cu Pruna a fost bine.

Eu una voi vota doar la alegerile europarlamentare si voi spune tare in sectia de vot ca nu doresc buletinele de vot pentru referendum”, a declarat Lia Olguta Vasilescu la Antena 3.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.