Daca tot cautati medicii de familie verificati si adeverintele eliberate la alegeri pentru urna mobila..

0
90

Toate privirile sunt catre medicii de familie iar in Dolj se pare ca este un sport practicat la o scara destul de larga avand in vedere numarul mare de perchezitii care au avut loc.

Un alt aspect al medicilor de familie este si in preajma alegerilor cand acestia elibereaza adeverinte ca nu se pot deplasa pentru a-si exercita dreptul de vot si astfel apeleaza la acest „tertip”…

Judetul Dolj a fost campion la numarul de voturi exprimate cu ajutorul urnei mobile iar acest lucru a ramas in umbra evenimentelor . Au fost instrumentate dosare dar nici unul nu a avut un deznodamant .

Citeste si :  Prefectul de Dolj, Nicusor Rosca a fost prezent la distributia pachetelor cu produse de igiena la primariile din Dolj din partea Guvernului Romaniei

Exista legaturi intre medici de familie si oameni politici in diferite colturi ale judetului care raman si acum dupa foarte multe plangeri si dosare ..

La ultimele alegeri in judetul Dolj au fost peste 5000 de voturi cu urna mobila ..

Va prezentam un singur exemplu despre acest fenomen ..

Anul trecut pe 27 iunie , poliţiştii au întocmit dosar penal după ce o femeie din comuna Catane, judeţul Dolj, unde au loc duminică alegeri locale parţiale pentru primar, s-a prezentat la o secţie de votare cu 72 de cereri pentru urna mobilă, cereri însoţite de copii ale unor documente de identitate şi adeverinţele medicale eliberate de către medicii de familie.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.