Dacian Ciolos a ajuns la Colectiv: Pe cine a luat cu el

0
452
Dacian Ciolos la Colectiv
Dacian Ciolos la Colectiv

Premierul Dacian Ciolos a ajuns în această seară la clubul Colectiv. El a venit cu un braț încărcat de flori și cu o candelă pe care a aprins-o la memorialul dedicat celor 64 de persoane care și-au pierdut viața în tragedia de acum un an.

Premierul a fost supărat pe televiziunile care erau prezente la fața locului pentru că îl filmau.

Împreună cu Dacian Ciolos au venit și Dragoș Tudorache, ministrul de Interne, Violeta Alexandru, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, și Dragoș Pâslaru, ministrul Muncii. Și e au adus flori și lumânări în memoria victimelor.

Șeful Guvernului a ținut să precizeze că schimbarea pe care toți o cerem trebuie să vină de la fiecare dintre noi și că cel mai greu este să ne schimbăm mentalitățile. În opinia acestuia mai sunt multe de schimbat, inclusiv la nivel de Guvern și de Administrație, dar trebuie remarcat faptul că unele lucruri, care până acum au fost ascunse sub preș, au fost, de nevoie de nevoie, scoase la suprafață, și s-a încercat rezolvarea unora dintre aceste probleme.

”Schimbările trebuie să vină din partea noastră, a tuturor. Pot să accept că trebuie schimbate multe la nivel de Guvern și de Adminstrație, dar sunt multe probleme în sistemul de sănătate și de intervenție în caz de urgență despre care nici nu îndrăzneam să vorbim acum un an. Cel puțin le-am scos la suprafață, de voie de nevoie, și încercăm să le rezolvăm.

Cel mai greu e să încercăm să ne schimbăm mentalitățile, inclusiv modul în care reacționăm în această seară.

Dumnezeu să-i ierte pe cei care au plecat, celor care au rămas să le dea capacitatea să ierte și însănătoșire grabnică și nouă să ne dea înțelepciune să înțelegem ceva din tot ce se întâmplă”, a declarat Dacian Ciolos.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.