Dan Dasoveanu: Nou investitor la High Tech Park. Nissa, gata de constructia unei fabrici

0
195

Dan Dasoveanu, managerul noului parc industrial al Consiliului Judetean Dolj i-a informat pe alesii județeni de planurile unuia din investitorii atrași, brandul Nissa, care va construi, începând de anul acesta, o fabrica la Craiova, cu peste 150 de angajați.

„Nissa, unul din cei 10 rezidenți ai parcului nostru e la o singură semnătură pentru obținerea autorizației de construire, proiectul este aprobat pentru obținerea de fonduri europene și, până la sfârșitul anului lucrările vor începe pentru ridicarea fabricii. Invetiția totală este de 2 milioane de euro, iar numărul de angajați este dublu față de minimul impus de noi de 1 angajat la suta de metri pătrați. Țin să mulțumesc reprezentanților Autorității Aeronautice și ai ISU, care au colaborat cu noi și cu investitorul și au emis în timp util avizele necesare. Până la sfârșitul anului acea zonă va arăta ca un adevărat șantier și sperăm să vă simțim în continuare alături de noi cu investiții pentru infrastructură” a spus Dan Dasoveanu in sedinta Consiliului Judetean Dolj .

Citeste si :  Ateliere mestesugaresti in aceasta vara organizate la Casa “Baniei”

Despre Nissa va prezentam cateva cuvinte gasite pe website-ul lor .

Povestea Nissa a început într-un mic atelier de croitorie, din pasiune pentru universul feminin, cu toate capriciile sale, de la eleganța clasică la romantismul contemporan și sensibilitatea retro. Credem în feminitatea absolută și puterea ei de a se reinventa, sezon dupa sezon, în cele mai surprinzătoare moduri. Colecțiile noastre sunt construite întotdeauna în jurul unor piese versatile și atemporale, care pot deveni cu usurință piese cheie în garderoba ta.

Citeste si :  Zboruri spre Antalya de pe Aeroportul Craiova

Femeia Nissa emană forță și rafinament, adoră artificiile stilistice, este discretă dar nu trece niciodată neobservată. Acordăm o deosebită atenție alegerii materialelor, imprimeurilor și culorilor, finisajelor minuțioase și detaliilor elaborate, și nu în ultimul rând croielilor impecabile ce evidențiază atât de frumos silueta feminină. Fiecare sezon te va surprinde cu o varietate de piese vestimentare și accesorii din zona casual, office, cocktail sau eveningwear.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.