Dan Diaconescu, primele declarații după ce a primit arest la domiciliu: Un masacru, un linșaj

0
206

Dan Diaconescu pune ancheta penală pe seama unei presupuse tentative de a-i bloca revenirea în televiziune.

„Cu două, trei zile înainte ca mascații să intre peste mine domnul Murărescu m-a anunțat că interdicția mea de televiziune și alte activități s-a scurtat cu un an și ceva. Interdicția mea expira imediat după alegeri, acum expiră înainte de alegeri”, a mai afirmat Dan Diaconescu .

Decizia instanței poate fi contestată
Judecătoria Constanţa a decis ca Dan Diaconescu să fie cercetat în arest la domiciliu. Decizia instanţei nu este definitivă.

Dan Diaconescu a fost prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa susţinând că acesta a întreţinut raporturi sexuale cu două surori gemene minore contra unor sume de 300 – 400 de lei, iar faptele ar fi avut loc în Olimp, Constanţa şi Bucureşti.

Avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Murărescu, a afirmat, vineri, că a ajuns la concluzia că omul de televiziune este deja condamnat de către societate şi crede că singura lui şansă este să aibă parte de un magistrat independent care să nu ţină cont de informaţiile apărute în mediul online.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.