Dan Vasilică , mesaj pentru Peluza Sud 97 : Eu îi rog să vină la meciul cu Moveni, iar tot eu le promit că jucătorii vor muri pe teren.

0
173

FCU Craiova intalneste in ultimul meci al anului 2021 echipa CS Mioveni. Ieri a avut loc o conferinta de presa la cantonamentul echipei FCU Craiova unde Dan Vasilică, preparatorul fizic si antrenorul interinar al echipei, a tinut o conferinta de presa.

Meciul dintre FCU Craiova si CS Mioveni are loc astazi pe stadionul din Banie incepand cu ora 17:30. Clubul FCU Craiova a pus in vanzare biletele pentru aceasta partida .

▶️ Biletele pot fi achiziționate online, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete, amplasată în fața Sălii Polivalente, în limita a 50% din capacitatea stadionului. (https://bit.ly/3e0iZHm)
• Prețul unui bilet la partida cu Mioveni este de 5 RON.
• Suporterii ce au achiziționat Pachetul „Bilet”, din data de 3 octombrie, care nu au putut avea acces, dar care acum îndeplinesc condițiile de mai sus, vor putea ridica tichetul de acces pentru meciul cu CS Mioveni de la sediul Magazinului Oficial, din Strada Sf. Dumitru, nr.1;
• Este obligatoriu ca, pentru primirea tichetului valabil la partida de luni, suporterii să prezinte biletul „Pachet”, achiziționat pe data de 3 octombrie;
• Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion, însoțiți de un adult, posesor de bilet, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la sediul Magazinului Oficial al Clubului.

Citeste si :  Programul ”16”-imilor Cupei României

Este un meci foarte important pentru noi. Ne dorim toate cele trei puncte. Ne-am făcut un plan, iar noi am spus că pentru ultimele două meciuri vrem șase puncte. Nu am mers la egal cu Chindia și nu vom merge nici cu Mioveni. Băieții vor să își ia revanșa în fața Peluzei Sud 97. Le-a fost rușine după partida cu Clinceni să mai meargă în fața Peluzei. Venise în casa noastră ultima clasată din Liga 1 și ne-a învins. Băieții au trecut atunci prin momente grele.

Băieții au suferit foarte mult atunci, iar acum vor să își ia revanșa în fața suporterilor. Toți știm ceea ce înseamnă Peluza Sud 97 în viața acestei echipe. Această echipă încă de la început s-a hrănit cu energia Peluzei Sud 97. Nu uitați momentele frumoase trăite în Ligile inferioare, atunci când Peluza a fost lângă băieți. Efectiv te simți fotbalist adevărat când joci în fața Peluzei Sud 97.

Citeste si :  FCU Craiova intalneste maine Gaz Metan Medias. Revine Andrea Compagno cu gol ?

Lucrurile nu au fost așa cum ne-am dorit, dar băieții vor să își ia revanșa. Îi rog pe suporteri să vină alături de noi. Băieții vor să spele rușinea. Cearta între conducere și suporteri a ieșit din cauza noastră. Dacă noi mergeam bine, nu mai ieșeau aceste probleme și discuții. Noi suntem vinovați, mă includ și pe mine, nu doar jucătorii. Suporterii iubesc mult această echipă.

Eu i-am văzut la Voluntari cum au scos câte 50 de lei din buzunar ca să plătească biletul. Și dacă era 100  de lei, același lucru îl făceau. Pentru suporterii noștri nu contează banul. Ei cheltuie oricât ca să aibă o bucurie. Eu îi rog să vină la meciul cu Moveni, iar tot eu le promit că jucătorii vor muri pe teren. Le-am transmis la jucători că vreau să vad de la ei că sunt gata să riște orice. Sî tragă la poartă chiar dacă nu le iese gol, să riște să dribleze, să riște orice pentru echipă și pentru suporteri. Nu este totul pierdut, deoarece mai avem câteva meciuri țn retur și la anul.”, au fost câteva dintre declarațiile lui Dan Vasilică.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.