Dancila, intre doua evacuari in huiduieli: Protestatarii sunt cumparati. Nu am furat in viata mea absolut nimic

0
209

Dancila, intre doua evacuari in huiduieli: Protestatarii sunt cumparati. Nu am furat in viata mea absolut nimic 1Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, intrebata despre cei care protesteaza in timpul vizitelor sale in tara, ca este un plan, fiind vorba despre aceleasi persoane, care sunt ”oameni slabi”. ”Sunt asa de usor de cumparat? Tipa hotii. Nu am furat in viata mea absolut nimic”, a spus ea.

”Deja am vazut ca este un plan in care anumiti oameni ii intalnim, aceeasi oameni, in mai multe locuri. Stau si ma gandesc, sunt asa de usor de cumparat, chiar nu le pasa de impresia celor din jurul lor, chiar nu se gandesc cat de rau fac ca si imagine?”, a spus la Zalau premierul Viorica Dancila, intrebata despre cei care protesteaza in timpul vizitelor sale in teritoriu.

Citeste si :  Viorica Dancila, raspuns taios in fata liderilor europeni

Ea a mai spus ca principalul mesaj trebuie sa fie de unitate.

”Nu spun ca Guvernul Romaniei a rezolvat tot. Mai sunt multe de facut si multe de rezolvat, dar in momentul in care nu ai argumente, in momentul in care esti rau intentionat, in momentul in care esti un om slab, ca in atributul oamenilor slabi este violenta verbala si violenta fizica, te manifesti in modul acesta. Daca nu aveam deschidere catre dialog, daca nu voiam gasim solutii, ii intelegeam si spuneam ca nimeni nu vrea sa discute cu ei. Daca aveau anumite preocupari, anumite probleme la care voiau soslutii din partea guvernului ii intelegeam, dar aceasta atitudine care efectiv pe mine nma uimeste – sa vii cu coroane, sa vii cu tot felul de jigniri, sa tipi ‘hotii’… Nu am furat in viata mea absolut nimic! Aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi, ca tara”, a mai spus Dancila, citata de Mediafax.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.