Dancila: Se lucreaza la un pachet privind Pilonul II de pensii

0
314

Dancila: Se lucreaza la un pachet privind Pilonul II de pensii 1Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca se lucreaza la un pachet privind Pilonul II de pensii si a spus ca va prezenta mai multe detalii cand va fi gata.
“Se lucreaza la un pachet privind Pilonul II de pensii. Nu va pot mai multe detalii. O sa discut cu ministrul Muncii, dupa ce acest pachet va fi gata vom vorbi, pentru ca nu vreau sa venim cu un punct de vedere si pe urma sa il schimbam”, a afirmat Dancila.

Citeste si :  Dancila e insotita si aplaudata de huligani la Craiova !

Referitor la scaderile la contributiile din Pilonul II de pensii, Dancila a spus: “Contributiile la Pilonul II au scazut de la 5,1% la 3,75% odata cu trecerea contributiilor de la angajator la angajat. Legat de Pilonul II vom face un grup de lucru, vom vorbi cu doamna ministru (a Muncii – n.r.) si, atunci cand vor fi gata aceste lucruri, vom veni in spatiul public si le vom anunta”.

De asemenea, referitor la faptul ca s-a anuntat ca nu vor scadea nominal contributiile la Pilonul II, premierul a spus ca au fost cazuri izolate de scaderi, dar se vor face verificari in acest sens.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.