Dani Otil, scuze publice pentru David Popovici. Ce i-a transmis dupa victoria de la Campionatele Mondiale

0
183

Dani Otil i-a cerut scuze publice lui David Popovici, dupa dubla victorie de la Campionatele Mondiale de natatie. Matinalul de la Neata i-a transmis un mesaj sportivului, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook. Iata ce a vrut Dani Otil sa-i spuna lui David Popovici!

Mesajul lui Dani Otil pentru David Popovici

Matinalul de la Neata i-a cerut scuze lui David Popovici in nume personal, precum si in numele colegilor de breasla, din media, care nu au scris pana acum despre el, despre performantele sale extraordinare, sau despre natatie.

Scuze, David Popovici! In numele meu, al colegilor de media care si-au adus aminte abia acum ca avem si sportul intitulat inot in Romania. Te vom peria doua saptamani. Apoi, daca ratezi o finala sau te accidentezi, te vom tavali. Dar tu esti baiat destept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acu un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbalistii majori cu care umplem grupajele de stiri. Noi la Neatza am facut prea putin… sunt cuvintele lui Dani Otil.

Prezentatorul de la Neata a insirat toate motivele pentru care in Romania este greu sa se faca performanta in sport, in cazul de fata in natatie, din cauza neajunsurilor, a bazinelor aflate in stare deplorabila, etc. Dani Otil i-a spus lui David Popovici sa-si vada ca si pana acum de drumul sau, si sa nu bage in seama ce se scrie sau ce se spune despre el, pentru ca va fi sustinut doar la bine.

Ne cerem scuze pentru ca nu ti-am oferit nimic, dar acum iti cerem. Tu vei lua poate argint, candva… Noi te vom intreba de ce nu aur… Tu vei lua bronz… Noi te vom intreba de ce nu aur. Nu ne va interesa daca te doare ceva sau daca mai suporti sa te antrenezi la ora la care alti copii de varsta ta se intorc de la club.
O sa uitam orele tale de antrenament, munca parintilor tai, etc… Ne va interesa sa ai steagul pe casca. Si sa il tragi prin apa pe ala de il pune grafica tv, a mai scris Dani Otil.

Dani Otil, catre David Popovici: Tu sa nu ne bagi in seama/Tu esti Superman
In incheiere, Dani Otil i-a transmis Campionului Mondial la Natatie, David Popovici ca este Superman, si asta nu pentru ca a batut recorduri, ci pentru ca a batut sistemul.

Tu sa nu ne bagi in seama. Semneaza cu sponsori, castiga bani, apari in reclame. Nu ne datorezi nimic. Ne poti ajuta intr-un singur fel: intre copiii nostri mai sunt cativa ca tine, dar pe care ii vom ineca de mici. Am mai inecat pana la tine. Tu esti superman. Nu pt ca ai batut recorduri. Pt ca ai batut sistemul. Noi suntem 20 de milioane. Lucram de 30 de ani la un sistem care sa te incurce. Sa te bata. Ne-ai batut. Scuze, David Popovici!, si-a incheiat Dani Otil discursul.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.