Daniel Gheba a demisionat din USR! Deputatul si-a expus motivele care au dus la aceasta decizie ..

0
253

Deputatul Daniel Gheba a demisionat azi din USR Dolj iar pe reteaua de socializare a expus motivele care au dus la aceasta decizie .. Deputatul a invocat anumite motive printre care amintim o parte din actiunile acestuia care nu au avut sustinerea conducerii USR Dolj..

Daniel Gheba mentioneaza ca conducerea USR Dolj se luptă strict pentru ea pactizând când e nevoie cu PSD sau PNL. La aceasta se adaugă și pasivitatea conducerii centrale a USR care preferă să dea credit celor care luptă pentru propriul ciolan.

In incheiere Daniel Gheba spune ca va continua lupta pentru apărarea drepturilor cetatenilor ca si pana acum.

“Dragi doljeni, mă adresez vouă, în primul rând, căci voi mi-ați acordat un CEC în alb atunci când mi-ați oferit votul vostru care m-a trimis în cel mai important for legislativ al țării pentru a vă apăra interesele.
În 2018, am intrat în USR cu idealismul și speranțele tânărului care numai făcuse politică și care dorea să schimbe ceva în bine pentru județul său, fiind sătul de inacțiunea clasei politice locale vechi. Așa după cum mă știți deja, din postările pe facebook sau din conferințele de presă am fost, sunt și voi fi o persoană activă, implicată, care are ușa cabinetului său parlamentar deschisă pentru toți cetățenii.

Dar, ca politician implicat în mijlocul comunității sale, dornic să ajute, am fost crunt dezamăgit de realitatea din jurul meu. Eram pregătit și știam că voi lupta cu reprezentanții vechilor partide, dar nu mi-am imaginat niciodată că voi fi sabotat și boicotat tocmai de colegii mei de partid.
Sunt un om de echipă și nu am făcut public aceste lucruri până acum, Dar, toate aspectele au o limită. În toate acțiunile mele, deși le-am anunțat din timp, nu am fost susținut de către conducerea USR Dolj, ba mai mult am aflat cu stupoare că mi se puneau bețe în roate. Pe lângă aceste lucruri, nu mai menționez reproșurile fără argumente la adresa activității mele.

Am fost alesul doljenilor, pentru doljeni, nu pentru mine sau pentru conducerea USR Dolj. Aici este diferența de gândire între noi. Eu mă lupt si mă voi lupta cu autoritățile care încalcă legea și aduc deservicii cetățenilor, în timp ce conducerea USR Dolj se luptă strict pentru ea pactizând când e nevoie cu PSD sau PNL. La aceasta se adaugă și pasivitatea conducerii centrale a USR care preferă să dea credit celor care luptă pentru propriul ciolan.
De aceea, dragi amici, vă anunț că DEMISIONEZ, din USR, profilul meu moral și educația primită nefiind compatibile cu direcția greșită pe care o are acest partid.
Acest lucru nu mă va opri ca pe viitor să continui lupta pentru apărarea drepturilor dumneavoastră. Să ne revedem cu bine în noua sesiune parlamentară!”,a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.