Daniel Gheba a participat la Conferința Regionala „Fermierii Noștri”

0
202

Deputatul Daniel Gheba a fost prezent la Conferința Regională „Fermierii Noștri” Oltenia 2024 care a avut loc la Hotel Ramada, din Craiova.

La acest eveniment au participat reprezentații Direcției pentru Agricultură Județene Dolj, alături de antreprenori și investitori din agricultură, lideri ai asociațiilor profesionale, reprezentanți ai mediului instituțional , companii cu soluții pentru agricultură si deputatul Daniel Gheba, singurul parlamentar craiovean.

Deputatul este vicepresedinte in Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din cadrul Camerei Deputatilor si este un sustinator al fermierilor.

“Am avut onoarea să particip la Conferința Regională Fermierii Noștri, Oltenia, un eveniment esențial pentru comunitatea agricolă din regiune. Discuțiile s-au concentrat pe contribuția vitală a agriculturii la dezvoltarea regiunii, evidențiind importanța investițiilor și inițiativelor care sprijină acest sector.

Am fost impresionat de prezentările despre tehnologiile inovative care pot crește performanța fermelor din Oltenia și de strategiile de atragere a finanțărilor pentru dezvoltarea afacerilor agricole. De asemenea, provocările sustenabilității au fost un subiect fierbinte, subliniind nevoia de a găsi soluții echilibrate pentru viitor.

Speakerii, antreprenori și investitori din agricultură, lideri ai asociațiilor profesionale, și companii cu soluții pentru agricultură, au adus o perspectivă valoroasă și practică asupra temelor discutate.
A fost o deosebită plăcere să particip la acest eveniment și să văd pasiunea și dedicarea tuturor celor prezenți.
Susțin cu tărie dezvoltarea agriculturii românești și cred că trebuie să alocăm mai multe resurse pentru a sprijini fermierii și inovațiile din acest domeniu.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.