Daniel Gheba : Am revenit cu plăcere la ce de-a doua ediție a concursului montan organizat de GeoPark Mehedinti Adventure!

0
858

În perioada 2-4 iunie, la Cireșu, are loc a doua ediție a evenimentului Geopark Mehedinți Adventure. Evenimentul este organizat de Direcția Administrarea Geoparcului Platoul Mehedinți, Geoparc Platoul Mehedinți.

Daniel Gheba a fost prezent si la prima editie a acestui eveniment ..

Deputatul participa frecvent la asemenea competitii … Pe 9 octombrie 2022 a participat la Semimaratonul Craiovei unde a alergat cei 21 de km pentru a sprijini Tabăra bucuriei, spațiu care oferă o alinare copiilor suferinzi de boli grave și pentru ANCAAR, un ONG, care se ocupă de copii cu autism.

“Am revenit cu plăcere la ce de-a doua ediție a concursului montan organizat de GeoPark Mehedinti Adventure! Într-un cadru natural deosebit de plăcut am îmbinat utilul cu plăcutul.
Vizitați comuna Cireșul,o zonă frumoasă, plină de obiective turistice, peisaje de vis cu o climă submediteraneana, cu o flora și o fauna bogate. Peștera Topolnița este a doua peșteră ca lungime din România, deschisă de două ori pe an.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.