Daniel Gheba : Atrag atenția experților AFIR Olt pentru a fi eficienți în munca depusă.

0
143

Daniel Gheba atrage atenția experților AFIR Olt pentru a fi eficienți în munca depusă, astfel încât proiectele fermierilor să fie evaluate cu profesionalism. Deputatul de Dolj explica ca fiecare fermier depune mult efort și resurse pentru a dezvolta proiecte viabile și sustenabile.

“Zilele trecute am avut o întâlnire cu un consultant AFIR. Vreau să împărtășesc cu voi o informație importantă pentru fermieri:
🌾 Lansarea sesiunii de primire a solicitărilor de finanțare pentru achiziții simple de utilaje agricole prin submăsura 4.1 „Investiţii în exploataţii agricole” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală este acum oficială!

✅ Solicitanții de finanțare pot depune cererile începând cu data de 25 iunie 2024, ora 09:00, prin intermediul paginii oficiale de internet a Agenției – [www.afir.ro](https://www.afir.ro/). Data limită până la care se primesc cererile de finanțare este 24 septembrie 2024, ora 16:00.

🌱 Această sesiune se adresează doar tinerilor fermieri PFA, II, IF, SRL, grupurilor de producători și asociațiilor de fermieri cu vârsta până în 41 de ani care dețin o suprafață de teren arabil și declarat la APIA între 20 și 400 ha ce doresc să își achiziționeze echipamente performante, de maximă precizie, astfel încât să aibă randament în cultivarea și recoltarea produselor agricole.

➡️Atrag atenția experților AFIR Olt pentru a fi eficienți în munca depusă, astfel încât proiectele fermierilor să fie evaluate cu profesionalism. Fiecare fermier depune mult efort și resurse pentru a dezvolta proiecte viabile și sustenabile, iar o evaluare atentă poate face diferența între succes și eșec.”, a mentionat Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.