Daniel Gheba ,Deputat USR-Plus Dolj : Va avea loc o licitatie pentru reabilitarea podului de pe DN 55 Malu-Mare

0
297

In urma adresei domnului deputat PNL Dolj , Nicolae Giugea , in cazul podului de la Malu Mare, deputatul USR-Plus Dolj ,Daniel Gheba a mers în audienţă la domnul ministru Cătălin Drulă.

“Situaţia semnalată era deja precizată în agenda ministrului, aceasta nefiind un caz singular în care constructorul, în cazul nostru, Societatea S.E.C.O.L. (Societa Edile Construzioni e Lavori S.A.) care a câştigat licitaţia pentru a efectua lucrările de reabilitare al podului DN 55, Malu-Mare, “şi-a suspendat activitatea din motive de forţă majoră până la normalizarea situaţiei şi până când restricţiile vor fi anulate”, în conditiile în care, în România, antreprenorii au continuat execuţia lucrărilor conform programelor de execuţie asumate.

În concluzie, Societatea S.E.C.O.L. a primit înştiinţare de reziliere cu mult înaintea numirii ministrului actual al transporturilor, acesta având misiunea să găsească soluţii în urma “moştenirii grele” lăsate de guvernele anterioare.

În urma discuţiei avute între Secretarul de Stat al Ministerului Transporturilor, Horaţiu Cosma şi Bogdan Bratu, Director General Regional DRDP Craiova, s-a ajuns la o primă întelegere cu privire la demararea unei noi licitaţii deschise pentru noi constructori ca urmare a continuării reabilitarii podului de pe DN 55 Malu-Mare.
Doljul rămâne o prioritate!” a declarat Daniel Gheba ,Deputat USR-Plus Dolj .

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.