Daniel Gheba este membru AUR Dolj. Astăzi a făcut anunțul de la tribuna Parlamentului.

0
240

Începând de astăzi, Grupul parlamentar AUR din Camera Deputaților s-a mărit. Noul deputat AUR este Daniel Gheba, care astăzi a făcut acest anunț de la tribuna Parlamentului.
Daniel Gheba a fost ales deputat de Dolj în 2020, pe listele Uniunii Salvați România.

“Este o bucurie pentru noi să creștem, este un semn bun, care contrazice etichetările pe care ni le fac cei de la Putere, cum că AUR ar fi un partid mai puțin “frecventabil”. Iată că parlamentari aleși pe listele PNL sau USR vin către AUR, în timp ce niciun parlamentar ales pe listele AUR nu a migrat către vreun partid din actualul Parlament, fie el PNL, USR, PSD sau UDMR. În concluzie, AUR este partidul care atrage, pentru că apără valorile autentice umane și românești”, a declarat Deputatul AUR de Dolj, Ringo Dămureanu.

“Dragi prieteni, în prima mea zi de parlamentar al României am jurat credință statului și instituțiilor democratice. Din acel moment am fost apărătorul acestora și mi-am impus să nu încalc principiile care stau la baza lor.

În ultima vreme mi-am dat seama că direcția înspre care merge România este una total greșită și cu derapaje antidemocratice. Singurul partid care rămâne garantul principiilor corecte este Alianța pentru Unirea Românilor(AUR).

De aceea am optat pentru înscrierea în singurul partid de opoziție care apară valorile tradiționale românești. Este partidul care s-a opus PLX145/2023 care prevede spargerea familiilor prin luarea copiilor din sânul acestora pe considerente puerile. AUR luptă și împotriva legilor educației care sunt contrare valorilor creștine. Privatizarea ultimelor regii autonome de stat(Hidroelectrica, Salrom, Romsilva etc.) care vor fi vândute companiilor străine clientelare coaliției actuale precum și dorința de-a interzice deplasarea românilor sunt teme cărora AUR li se opune.

Din aceste motive, dar și din multe altele, mă alătur luptei AUR, singurul partid care apără interesele vitale ale românilor. Vă aștept alături de noi, sâmbătă, 6 mai, ora 16.00 în fața Parlamentului pentru a stopa legile antiromânești!”, a declarat Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.