Daniel Gheba : In Craiova funcţionează, în fapt, la scară înaltă, alianţa PSD-PNL-USR

0
268

Daniel Gheba sustine ca în municipiul Craiova funcţionează, în fapt, la scară înaltă, alianţa PSD-PNL-USR, intr-o declaratie politica

Deputatul AUR aduce in discutie festivalul Intencity cat si despre siguranta elevilor ..

“Vă anunţ, de la tribuna Parlamentului, că în municipiul Craiova funcţionează, în fapt, la scară înaltă, alianţa PSD-PNL-USR. Această uniune ocultă nu se situează în slujba contribuabilului, ci în scopul risipirii banului public.

La începutul acestei veri, se pune la cale a doua ediţie a Festivalului ”Intencity”, organizat de Primăria Craiova, la dorinţa actualei doamne primar.
Evenimentul s-ar dori o copie a festivalului Untold de la Cluj sau Neversea de pe litoral. Diferenţa o face faptul că respectivele două evenimente nu sunt finanţate din venituri publice. Evenimentul de la Craiova, orchestrat de coaliţia mai sus menţionată, are însă, ca sursă de venituri, exclusiv bugetul local al Craiovei, deci banii tuturor craiovenilor, fără să li se fi cerut părerea sau acordul.

Țopăiala, în valoare de aproape… 5 milioane de euro, adică contravaloarea a 100 de apartamente pentru craioveni, va fi plătită de Olguţa Vasilescu din banii craiovenilor, care au plătit iarna trecută cea mai scumpă gigacalorie din Țară şi aşteaptă de peste 10 ani apartamentele promise de doamna Vasilescu în eşuatul Cartier Chinezesc.
Iată cum, pentru dezmăţ se găsesc lesne bani, dar pentru nevoile craiovenilor, aproape niciodată.

Banii, şi aşa puţini ai craiovenilor, ar putea fi îndreptaţi către problemele reale cu care se confruntă comunitatea locală, începând cu siguranţa cetăţeanului, siguranţa copiilor în şcoli, în spaţiile publice şi în mijloacele de transport, şi acestea plătite cu bani grei de actuala administraţie.

În ultima vreme, bande de delincvenţi atacă oameni, copii şi maşini, în scop de jaf şi tâlhărie, iar Administraţia locală PSD-PNL-USR condusă de Olguţa Vasilescu tace complice. Nici picior de poliţie locală în zona şcolilor sau în tramvaie. Până la incidente similare cu cele din Serbia pare să nu mai fie mult. Necesitatea ca doamna Vasilescu să se ocupe şi de oameni devine acută.
Firme cu abonamente vechi la banii craiovenilor primesc hălci importante din aceşti bani publici. Spre exemplu, doar Stellar Events SRL, primeşte 120 mii euro doar pentru “Servicii organizare spectacole”.

Alte două apartamente pentru craioveni. Firma pare să fie o gaură neagră în care se scurg banii craiovenilor, fiind înfiinţată în urmă cu 2 ani, având un singur angajat, cu cifră de afaceri de 700 mii euro, însă cu un profit net declarat de doar 65 mii euro. Diferenţa… se scurge unde trebuie.”, a declarat Deputatul AUR de Dolj, Daniel Gheba.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.