Daniel Gheba : INCOMPETENȚA CFR PUTEA SĂ CONDUCĂ LA O TRAGEDIE

1
9270

In jurul orei 13.00 în zona localității Ișalnița, Dolj, se putea produce o tragedie umană de proporții.. Pe linia 2, linie închisă traficului feroviar, se aflau aproximativ 20 de lucrători care prestau o muncă specifică. Tunul de control din Craiova, nu s-a asigurat că linia respectivă e închisă și a permis trenului IR 1823 București- Deva să circule.

“Dragi prieteni, în jurul orei 13.00 în zona localității Ișalnița, Dolj, se putea produce o tragedie umană de proporții. Ce s-a întâmplat mai exact?
Pe linia 2, linie închisă traficului feroviar, se aflau aproximativ 20 de lucrători care prestau o muncă specifică. Tunul de control din Craiova, din prostie sau din incompetență nu s-a asigurat că linia respectivă e închisă și a permis trenului IR 1823 București- Deva să circule.

Inspirația de moment și agilitatea lucrătorilor a făcut ca aceștia să se ferească și să evite un carnagiu. Din fericire, doar o parte din uneltele lor au fost afectate.
Sunt foarte curios dacă conducerea CFR va oferi opiniei publice explicații. Cât despre domnul Grindeanu, situația e demult lămurită.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.