Daniel Gheba, la final de an: România este o țară binecuvântată! Cea mai mare resursă a României sunt chiar cetățenii ei!

0
2281

Daniel Gheba este unul dintre cei mai activi parlamentari ai Doljului iar azi am incercat sa facem un bilant si ne-a raspuns la cateva intrebari.

Jurnal de Craiova: Anul 2023 a început pentru dumneavoastră cu bilanțul pe 2022. Sunteți singurul parlamentar doljean care și-a făcut acest bilanț public. Ce ne puteți spune despre anul 2023 ?
Daniel Gheba: În luna ianuarie, după sărbatori voi anunța conferința de presă în care o să prezint bilanțul activității mele din anul 2023

Jurnal de Craiova: A fost un an de tranziție dar și de provocări. Care au fost cele mai importante reușite?
Daniel Gheba: Într-adevăr, anul 2023 a fost un an destul de greu din punct de vedere politic și cred că acest lucru s-a resimțit și în viața cetățenilor.
Au fost și lupte politice, am avut și realizări împreună cu partidul AUR și aș vrea să mă refer aici la faptul că am reușit să modificăm în cadrul Comisiilor parlamentare anumite articole din Legea mult disputată privind prevenirea separārii copilului de familie.
Am reușit să eliminăm articolul care punea problema vaccinării. De asemenea, în urma presiunilor membrilor AUR, am reușit ca înscrierea în Observatorul național al copilului – pentru a beneficia de alimente, haine, rechizite, sprijin la teme să se facă exclusiv cu acordul părinților.

Jurnal de Craiova: Dacă privim în urma aveți câteva puncte de vedere foarte necesare pentru agricultori. Vreau sa amintesc cu aceasta ocazie legea arendei dar și disputele cu ANSVSA. Cât de numeroasa este comunitatea creată în jurul dumneavoastră ?
Daniel Gheba: În programul de dezvoltare AUR, agricultura are un rol crucial și majoritatea simpatizanților AUR sunt antreprenori, fermieri, oameni de afaceri care susțin producătorii români și produsele locale și toți formăm această comunitate.

Jurnal de Craiova: Din punct de vedere politic anul 2023 a fost anul schimbării. Trecerea de la USR la AUR a avut un impact major. Cum se vedea înainte și cum se vede acum partidul din care faceți parte ?
Daniel Gheba: Nu regret decizia luată la momentul respectiv.

Jurnal de Craiova:Sunteți omul care isi găsește energia având mereu un dialog cu romanii. Ce are special România?
Daniel Gheba: Într-adevăr, România este o țară binecuvântată, are resurse naturale, toate formele de relief sunt prezente în țara noastră, dar cred cu tărie că cea mai mare resursă a României sunt chiar cetățenii ei.

Jurnal de Craiova: Ne așteptăm la încă un bilanț al anului 2023 în perioada următoare ?
Daniel Gheba: Da, în luna ianuarie.

Jurnal de Craiova : În încheiere un mesaj pentru toți cei care citesc Jurnal de Craiova cu ocazia noului an.
Daniel Gheba: Să rămână fideli crezului lor și în noul an și să continue să își ia informația din Jurnal de Craiova, una dintre cele mai obiective surse din județ.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.