Daniel Gheba : Mierea contrafăcută din China și Ucraina distruge producția românească!

0
167

Peste 100 de tone miere de foarte bună calitate sunt blocate la apicultorii din judeţul Hunedoara din cauza cantităţilor mari de produs similar care au intrat pe piaţă din Ucraina şi China, în ultimii ani, fapt care a dus la o scădere importantă a preţurilor de achiziţie, ajunse nerentabile pentru stupari, susţin reprezentanţii Asociaţiei Crescătorilor de Albine (ACA) Hunedoara.

Daniel Gheba face un apel la autoritati să intervină și să aplice taxe suplimentare produselor non UE, care sufocă producătorul local și care contribuie la diminuarea calității produselor românești.

„Mierea contrafăcută din China și Ucraina distruge producția românească!
Peste 100 de tone de miere de înaltă calitate sunt blocate în Hunedoara din cauza lipsei de cerere și al prețului de dumping practicat de cei ce cumpără mierea din afara UE.
❗❗❗Ajutați-mă să duc acest mesaj la cât mai mulți frați români. ❗❗❗
☣️Mierea din sirop de orez, din trestie de zahăr sau sfeclă de zahăr nu este miere ci un produs alimentar chimic. Indemn la a se verifica ambalajele borcanelor de miere înainte de a consuma un produs contrafăcut!
Cer Statului să intervină și să aplice taxe suplimentare produselor non UE, care sufocă producătorul local și care contribuie la diminuarea calității produselor românești!”, a scris Deputatul AUR de Dolj pe reteaua de socializare.

Daniel Gheba a avut o interventie la un post de televiziune in care a dat si alte amanunte in privinta acestui subiect.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.