Daniel Gheba : Niciun sacrificiu nu este de prisos când este pus în slujba copiilor.

0
335

Deputatul AUR Dolj, Daniel Gheba, a participat pentru al doilea an la Semimaratonul Craiovei. Deputatul a alergat pentru „Tabăra Bucuriei”, destinată copiilor cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave din Oltenia.

Totusi Daniel Gheba a avut unele neplaceri in privinta organizarii acestui eveniment si a sugerat ca traseul sa fie altul pentru editia urmatoare.

„Am fost prezent astăzi la cea de a 5 a ediție Semimaraton Craiova- mișcare și implicare în comunitate.

A fost un eveniment reușit, cu peste 1000 participanți, dovadă că locuitorii Craiovei sunt alături de semenii lor la nevoie.

Eu am alergat de această dată pentru „Tabăra Bucuriei”, destinată copiilor cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave din Oltenia. E un pas mic, dar împreună putem aduce zâmbete pe chipurile acestor copii, care au nevoie de susținerea noastră.

Vreau să remarc faptul că Primăria Craiovei, reprezentată de Doamna Olguța Vasilescu, ar fi putut face un minim efort să ocolească groapa de gunoi de la Fața Luncii. ajunși la capătul traseului, ne-a lovit un miros groaznic de la groapa de gunoi Mofleni. Sau poate că domniile sale au considerat că participanții la acest eveniment sunt motivați să alerge mai repede.

Trecând prin Parcul Tineretului, am fost întâmpinați de o haită de câini comunitari, care putea oricând să ne atace și să ne pună în pericol viețile.

În calitate de reprezentant al craiovenilor, vă intreb: când le veți prioritiza siguranța?

Închei într-o notă optimistă, prin a felicita pe toți participanții și pe toți cei implicați în acest proiect. Ne vedem la anul!”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.