Daniel Gheba : Nu vom putem fi părtași la jaful din banii publici ce se preconizează cu noul Guvern!

0
133

“Ieri, 25 noiembrie 2021 (nr. -ieri), s-a instaurat la Palatul Victoria noul FSN. O coaliție macabră a celor două mari partide care au guvernat România de 30 de ani încoace.
Meritul acestei majorități nocive PSD-PNL-UDMR este, fără îndoială președintele României, capabil să trădeze, de dragul acaparării întregii puteri în stat, întreg electoratul care l-a susținut la câștigarea celor două mandate.

România este trădată în cel mai josnic mod. Simpatizanții PNL, cât și cei ai PSD-ului își văd acum ideologiile călcate în picioare.
Sute de mii de oameni au ieșit în stradă în 2017, împotriva ordonanței 13, iar acum PNL îl numește viceprim-ministru tocmai pe Sorin Mihai Grindeanu. Mai mult, Gabriela Firea, critic înverșunat al lui Iohannis, este recompensată cu un minister înființat cu dedicație.
Din dorința PNL-PSD de a participa la furtul colectiv, USR a fost înlăturat de la Guvern și singura alianță capabilă de reformă dizolvată.

Nu putem fi părtași la încetinirea dezvoltării României!
Nu vom putem fi părtași la jaful din banii publici ce se preconizează cu noul Guvern!
Vom rămâne singura alternativă liberală din România!
Vom face acea opoziție constructivă de care România are atâta nevoie, respectând valorile democratice și europene și folosindu-ne de experiența guvernării.
Vom continua proiectele de sprijinire al sectorului antreprenorial, al celui agricol, al tinerilor.
Așteptăm alături de noi pe toți cei ce cred în statul de drept, într-o Românie modernă și europeană!
Împreună cu toți oamenii de bine vom avea șansa, la alegerile din 2024, să începem adevărata ascensiune a României!” a scris Daniel Gheba pe pagina de socializare.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.