Daniel Gheba : Principii, cultură socială și politică!

0
181

Dupa ce a avut o declaratie politica interesanta, Deputatul Daniel Gheba revine pe reteaua de socializare cu o discutie interesanta ..

Daniel Gheba aduce in discutie 3 lucruri esentiale : principii, cultura sociala si inevitabil politica …

„Principiile sunt pilonii pe care se construiesc caracterele. Tot ce înmagazinăm în minte, exprimăm mai apoi prin cuvinte și fapte. Din acest motiv este extrem de important să ne alipim cu toată ființa de princiile sănătoase, pentru a beneficia în cele din urmă de roada cultivării unei gândiri corecte.

Dar cum discernem care sunt principiile la care trebuie să aderăm? Păi, filtrul este relativ simplu. Orice aspect al vieții tale care îți oferă demnitate și care te ajută să oferi cinste oamenilor de lângă tine, acelea sunt principiile reale și sănătoase ale vieții.
Cultura creștină, evocă și prezintă o serie de principii care ne-au ajutat de-a lungul a două milenii să dezvoltăm civilizația modernă în care ne lăudăm că trăim astăzi.

Principii precum, monogamia, fidelitatea, sinceritatea, bunul simț, empatia, intimitatea, principiul familiei naturale, principiul adevărului, al iubirii aproapelui sau principiul altruismului sunt câteva din setul de valori al unei culturi care ne-a ajutat de-a lungul secolelor să dăinuim, ca europeni și ca oameni civilizați.

Bineînțeles că există și abateri istorice ale culturii creștine, dar cum excepțiile nu pot anula regula, continui să cred că viitorul României trebuie să fie ancorat în cultura creștină moderată.
Libertatea, dreptul la proprietate privată, dreptul la exprimare și dialogul respectuos sunt roadele civilizației creștine.
România va dăinui prin conservarea și perpetuarea propriei tradiții culturale!”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.