Daniel Gheba : PSD-PNL, introduc prin OUG, taxa pe soare!

0
156

Taxa pe soare vizează cetățenii și firmele care au investit în panouri fotovoltaice, produc curent și îl consumă în propria gospodărie sau firmă. Conform noii Ordonanțe, Cetățenii și firmele vor fi obligați de stat să monteze contoare speciale, diferite de contoarele legate la rețelele naționale de energie, doar pentru a putea fi taxați pentru energia produsă de ei, consumată tot de ei.

“În seara dinaintea vacanței de Ziua Națională, actuala coaliție, fără să informeze pe nimeni, a emis o nouă ordonanță care introduce TAXA PE SOARE. Această aberație guvernamentală îi va afecta în mod direct pe cetățenii și firmele care au montate panouri fotovoltaice și care produc și consumă curent din sursa regenerabilă solară. Aceștia vor fi obligați să își monteze contoare speciale, diferite de contoarele din rețelele de energie. Pe scurt, oamenii vor fi taxați pe energia produsă și consumată de ei.

Nesimțirea trebuie să aibă o limită, domnilor din Guvern. Doar pentru că vreți să protejați companiile de stat care au monopol pe piață, numai țineți cont de nimic! Cer stoparea de urgență a acestei hoții coordonată de la Palatul Victoria. Statul trebuie să ofere un cadru legal și corect mai ales în acest domeniu ce ține de siguranța națională.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.