Daniel Gheba : Reducerea taxării muncii promisă de Ciolacu în ianuarie este o nouă minciună electorală marca PSD!

0
187

Guvernul pregătește o reașezare a facilităților fiscale, pentru că s-a angajat în PNRR să reașeze facilitățile fiscale şi să le reducă treptat.
Noul ministru al Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că toți angajații din România ar trebui să plătească asigurarea la sănătate, care este 10% din venitul obținut.

„Ca să înțelegeți de ce, presa centrală a anunțat că toți salariaţii din România ar putea fi obligaţi să plătească asigurarea de sănătate de 10%, în condițiile în care în prezent sunt mai multe domenii esențiale și strategice scutite de plata acestei contribuții, precum domeniul construcțiilor sau agricultura.

Reașezarea facilităților fiscale, la care s-au angajat guvernanții prin PNRR să o aplice, riscă să aducă o creștere și mai mare a poverii asupra salariaților din România, pentru că se va vulnerabiliza și mai mult domeniile care nu reușesc să atragă forța de muncă pentru necesarul de lucru.

Acum Guvernul și-a asigurat prin ordonanță de urgență puterea necesară pentru a modifica în timpul vacanței parlamentare orice aspect fiscal. Au o vară întreagă la dispoziție să introducă aceste noi taxe!

Anul trecut, dacă vă aduceți aminte, au modificat Codul Fiscal supraimpozitând contractele part-time și impunând noi biruri antreprenorilor români.
Ce îi oprește acum să facă același lucru?”, a declarat Daniel Gheba..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.